Miltä tuntuisi suorittaa opinnot aivan uudella tavalla?

Me Satakunnan ammattikorkeakoulun Robotiikka Akatemiassa haemme nyt riveihimme uusia huipputyyppejä, joista tehdään tulevaisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörejä.

Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista.

Mitä Robotiikka Akatemia on?

Akatemiassa opiskelu vastaa työntekoa. Opiskelijat oppivat tekemällä eri yrityksille projekteja tai esimerkiksi suunnittelemalla jostain uudesta laitteesta prototyypin. Opiskelijan päivään sisältyy harvoin luentoja ja opettajien ohjausta saa aina tarpeen tullessa. Akatemian projektit ja muut toimeksiannot ratkotaan tiiviissä ryhmissä, joissa kaveria ei jätetä ja oppiminen tapahtuu yhdessä.

Mitä akatemialaiselta odotetaan?

Robotiikka Akatemian aloitus on suunnattu 1. ja 2. vuoden opiskelijoille. Koulutuksessa suuntaudut ohjelmointiin, automaatioon, koneautomaatioon tai robotiikkaan. Hakiessasi sinulla ei tarvitse olla erityisosaamista, ammatillinen koulutus tai lukiotausta riittävät hyvin. Akatemiassa opit käytännön tekemisen kautta ammattilaiseksi ja motivaatio oppia on tärkein.

Tervetuloa mukaan!