Valmiina työelämään

Satakunnan ammattikorkeakoulun Robotiikka Akatemia vahvistaa alueen robotiikan sekä automaation osaamista ja tutkimusta. Akatemiasta kehitetään kansainvälisesti tunnettu koulutus- ja tutkimusympäristö, jota kotimaiset ja globaalit robotiikan kärkiyritykset voivat hyödyntää.

Tietoja meistä

Tietoja meistä

Satakunnan ammattikorkeakoulun Robotiikka Akatemia on joukko eri opintoalojen opiskelijoita. Ryhmä valittiin työskentelemään ohjaavien opettajien sekä Satakunnan ammattikorkeakoulun muiden työntekijöiden kanssa. Valinta tehtiin niin, että pystymme mahdollisimman kattavasti vastaamaan työelämän tarpeisiin. Opiskelijat työskentelevät yritysten todellisten automaatioon ja robotiikkaan liittyvien ongelmien sekä kehityshankkeiden parissa.

Palvelut

Robotiikka Akatemialaiset auttavat Sinun yritystäsi kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Tutkimme ja testaamme. Ota rohkeasti yhtettä, otamme haasteen vastaan. Miten robotisaatio vaikutaa yrityksesi toimintaan. Tarvitaanko ihmisiä, miten työtehtävät muuttuvat. Robotti voi olla itseasiassa ratkaisu moneen ongelmaan.

Palvelut

Asiakkaiden mielipiteitä

  • Haastavassa ympäristössä Akatemian oppilaat tekivät sen mitä heiltä toivottiin. Yhteistyö opiskelijoiden kanssa oli suoraviivaista ja rehtiä. Asenne oppilailla mielestäni hienosti kohdallaan.

    Jaakko Niemelä, MeWet
  • Toiminta oli ammattimaista ja sujuvaa. Plussaa kiinnostuneesta asenteesta ja uskalluksesta kysyä rohkeasti neuvoa projektia askarruttaviin kysymyksiin. Yhteistyö rullasi ja toiminta oli vuorovaikutteista ja joustavaa. Yhteydenpito kävi nopeasti.

    Visa Saari, Boliden Harjavalta
  • Voin suositella Robotiikka Akatemiaa yhteistyökumppaniksi erilaisiin projekteihin, vaikka lähtökohtaisesti robotiikan yhdistäminen omaan alaan tuntuisikin erikoiselta. Yhteityön muotoja on monia ja robotiikan opiskelijoiden innovatiivisuus yllätti.

    Maria Nurmi, Kodin Terra

Yhteistökumppaneitamme